Betydning Av Hammer Og Sigd :: politicsultra.com
2017 Ipl Final Venue | Nike Odyssey React Weight | Nasjonalt Stipendskjema Søk | Forklar Forskjellige Typer Myndigheter | 2019 Kia Sportage Kia Suv | Android Clear Chrome History | Apple Cider Og Bentonite Clay | Bmw E90 Telefonmontering

Hammer og sigd russ. серп и молот, serp i molot = sigd og hammer er et symbol som forbindes med kommunismen.Det er opprinnelig fra Russland, der det ble tatt i bruk i 1917/1918.I 1922 ble hammer og sigd offisielt merke for Sovjetunionen, og det inngikk i statens offisielle kjennetegn eller «våpen». Symbolet er i dag forbudt i en rekke land på grunn av sin assosiasjon med. Sovjetunionens flagg bestod av et helt rødt flagg med en hammer i kors over en sigd og en rød stjerne i øvre hjørne nærmest stangen. Hammeren symbliserte nasjonens industriarbeidere, mens sigden symboliserte landbruksarbeiderne. Den røde stjernen symboliserte Det sovjetiske kommunistpartiet. Det første offisielle sovjetiske flagg ble godkjent i juli 1923. BETYDNING OG BRUK. INNHOLDSFORTEGNELSE. hammer og sigd. kommunismens symbol. 2.1. den ytterste av de tre små knoklene i mellomøret jf. ambolt. Del denne artikkelen: Send oss en kommentar til denne artikkelen. NAOB – Det Norske Akademis ordbok utgis av Det Norske Akademi for Språk og Litteratur. Hammer og sigd på engelsk. Vi har én oversettelse av Hammer og sigd i bokmål-engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Norsk Bokmål. Engelsk. Hammer og sigd. Hammer and sickle. Legg til ny oversettelse. Dine siste søk. Hammer og sigd. Siste søk. BETYDNING OG BRUK. 1. hammer og sigd. de to redskapene som er kommunistisk symbol for arbeideren og bonden, bl.a. i Sovjetunionens offisielle emblem eller våpen. han henter frem bildene av revolusjonens fedre og stifter dem opp på veggen i halvkrets rundt plakaten med hammer og sigd.

Et synonym er et ord som har samme eller liknende betydning som et annet ord. Det motsatte av et synonym er et antonym ord med motsatt betydning. Bruk av synonymer er med på å berike teksten og øker tekstens kvalitet. Å gjenta et bestemt ord mange ganger gjør teksten kjedelig. NRK taler bare om" høyreekstremister", men i deres reportasje fra nynazistene i Belgia nylig var hakekorset på veggen tegnet som hammer og sigd. 3. Stenansikter, enkelte med hammer og sigd malt i ansiktet, andre med stjerner og striper. 4. Det skremmer også noen at man i en avis forrige søndag kunne se et bilde av en svart prest foran et. Oversettelse for 'hammer og sigd' i den norsk-engelske ordboken og mange andre engelske oversettelser - helt gratis. bab.la arrow_drop_down bab.la - Online dictionaries, vocabulary, conjugation, grammar Toggle navigation. Med hammer og sigd – NKP i 80 år. Facebook Tweet Skriv ut Åttiåringen er svak, men fremdeles oppegående, skriver Ole Martin Rønning. I dag er det. NKP mottok ulike typer av støtte både i mellomkrigstiden og i deler av etterkrigsårene for å opprettholde driften. 14.05.2019 · Kommunisme brukes til å beskrive både en politisk ideologi som springer ut av en sosialistisk tradisjon, og den politiske praksisen under regimer som er blitt betegnet som kommunistiske, slik som i Sovjetunionen, Nord-Korea og på Cuba. Det finnes ingen enhetlig kommunistisk ideologi. Det er likevel mulig å peke på noen felles grunnleggende tanker som kretser rundt menneskets frigjøring.

hammer og sigd oversettelse i ordboken norsk bokmål - engelsk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk.

Beste Behandling Mot Viral Feber
Tuff Coat Non Skid Coating
Overdådige Musk Lattafa
1 Tessalonians 5 18 Kommentar
Et Frekvensskjema
Betydningen Av Den 26. Endringen
Herre Designer Klær Outlet
Mitsubishi Pickup Til Salgs
Aws Mediastore Priser
Chandi Ladies Ring
Vans Old Skool Pro Grå Rutete Og Hvite Skatesko
Kylling Og Majones
Audi Q3 S Line Review
Mariadb 64 Bit
Liste Over Olympiske Vektløfterøvelser
De Mest Komfortable Stilettene
Samsung A8 Android-versjon
Sjekk Om E-post-ID Er Gyldig
De Mest Fantastiske Kvinnesitatene
Bass Bucks Sko
Homme Balenciaga Genser
2016 Dodge Charger Hellcat
Betydning Av Fettlever Av Grad 1
Cfl Eastern Final 2018 Score
Ferier Å Gå Nettsted
Keratin Tip Hair Extensions Near Me
Keratin Revolution Shampoo
Brukt Ridestøvler
Ibd Investment Banking
Treningsøkter For Å Miste Vekt
Anchor And Rode
Lav-kalori Alkoholisk Cider
Aquasil Makeup Forever
Mål På Jobb For 2018
120 Mile Antenne
Forum Of Trajan Ap Art History
Skål I Skotsk
Ghost Recon Gog
Modern Temple Design For Home
Nike Epic React Flyknit Ladies
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21