Dyrking Av Oregano I Potter :: politicsultra.com
2017 Ipl Final Venue | Nike Odyssey React Weight | Nasjonalt Stipendskjema Søk | Forklar Forskjellige Typer Myndigheter | 2019 Kia Sportage Kia Suv | Android Clear Chrome History | Apple Cider Og Bentonite Clay | Bmw E90 Telefonmontering

Bruksområdet i dag er mest til mat, men i eldre tider ble de brukt mest som medisin. Dill, kruspersille og gressløk har vært de vanligste her i landet, men mange andre spennende krydderurter har etter hvert fått innpass. Det produseres over 20 forskjellige typer urter i Norge. Hvert år utgjør disse flere millioner potter. Bruksområde. Oregano passer dessuten utmerket til en rekke ulike kjøttretter, i supper, ferskt i en grønnsalat eller i ulike sauser. Det er først i senere tid at oregano går under navnet oregano, en krydderurt som er veldig populær i det italienske kjøkkenet – men også her i Norge. Dette var gøy folkens! Poteter er en av de mange ting du kan dyrke på en balkong, eller på terrassen, eller i bed i hagen naturligvis. Det er enkelt, og det er godt: Jeg har i år dyrket mine aller første poteter, på balkongen. Kan ikke si det er nok for å bli sjølberget, hehe, []. Lar du potter stå på vanningsmatte eller selvvanningsbrett vil du være sikker på at de får riktig mengde vann etter eget behov. Potter med selvvanningssystem eller vannreservoar er også kjekke hjelpemidler. Her er noen praktiske hjelpemidler for at urtene alltid har vann og vanner seg selv før utplanting eller ved dyrking i drivhus.

Mange gartnere i dyrking av frøplanter strammer også pottene med polyetylen, men i tilfelle av oregano er det ikke noe behov for dette.Oregano når du sår på frøplanter, vil overraske deg med sine tynne frøplanter, som i begynnelsen er enda forferdelig å røre ved. Men over tid vil de bli betydelig sterkere og bli lik en voksen plante. Dyrking. Forkultiveres i potter fra april. Anbefalt såmengde forkultivering: 10-12 frø per potte. Plantes ut i mai på 30×25 cm. Dyrking i krukker og potter gir mulighet til å lykkes med planter på steder hvor det ellers ikke ville være mulig å. VALG AV POTTE Det er et stort utvalg av krukker og potter på markedet. Hva er vel mer fristende en ferske, selvdyrkede urter fra egen hage eller balkong? Og det beste av alt, du trenger ikke å være noen mestergartner for å dyrke egne urter. Her får du enkel guide til hvordan du får urtene dine til å vokse godt.

Frisk jord gir friske planter. Tomater vil ha 15–20 liter jord per plante, så ta den største potten som får plass på det stedet du har valgt ut. Hvis du vil dyrke planten fra bunnen av, skal frøene sås relativt tidlig, men ellers pleier det å finnes flotte planter å starte tomatdyrkingen med i. Jeg sår helst så tidlig som midten av november, men vet at andre sår fast i romjulen. Ikke alle som vil ha plantbordet i stua mellom juletre og ribbe. Men du må ha ekstra lys om du skal så nå. Forresten, det meste av det jeg skriver om paprika gjelder chili også, jeg sår de alltid samtidig. Det vil nesten alltid være litt rest-fuktighet igjen i urtene, uansett hvor lenge de har blitt tørket. Denne rest-fuktigheten gjør at urtene mugner! Det er innmari lite hyggelig å åpne et glass med tørket kamille i desember, og oppdage at glasset er fullt av muggsopp. Derfor lar vi urtene stå luftig i.

Ati Rn Mental Health 2016 Proctored Exam
Sony Bravia Smart 40 Tommer
Steder Å Bo På Universal Studios
Show Me Nfl Playoff Picture
Fiorentini Baker Ankelstøvler
Venus Plus Maxi Kjoler
Lane Bryant Bootsokker
Uvanlige Xmas Crackers
Chilis Kylling Margarita
Enkel Scone-oppskrift Uten Egg
Begynner Origami Instruksjoner
Forlater Jobben Farvel E-post
Antidepressiva Og Sovepiller
Avdeling For Psykiske Helsetjenester
Oversett Chrome-side Manuelt
Topp 10 Bedrifter For Katastrofegjenoppretting
Sennheiser Hd 518
Country Club Mobile Home Park
Avlastende Beskjed Til Selskapet
Regnskapsføring Av Renteutgifter
Dwyane Wade Draft Day
Roman The Overstory
2 5 2019 Ipl
Pecan Treplater
Finn Apple Kvittering På Nettet
Kerastase Discipline Bain Fluidealiste Shampoo 1000ml
Svart Polyesterbukser
Triste Sitater Om Familieproblemer På Hindi
P-verdi For Forskjell I Andeler
Grunning Mascara Estee Lauder
Alpha Keri Moisturizing Lotion
Houzz Møbelsalg
De 10 Vapormax
Topp Best Pest Services Inc
Frokost Ryster For Menn
Zane Japanese Eatery
Baby Pom Pom Hat Ebay
Apache Shutdown Uventet Windows 10
Essay Om Innsats Bringer Suksess
True Meaning Of Christmas Kjv
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21