Hvordan Lage En Ppt I Datamaskinen :: politicsultra.com
2017 Ipl Final Venue | Nike Odyssey React Weight | Nasjonalt Stipendskjema Søk | Forklar Forskjellige Typer Myndigheter | 2019 Kia Sportage Kia Suv | Android Clear Chrome History | Apple Cider Og Bentonite Clay | Bmw E90 Telefonmontering

Hvordan lage en kraftig PPT Microsoft PowerPoint er et program for å opprette og endre presentasjoner i form av PowerPoint -filer PPT. Selv om den grunnleggende PowerPoint -programvaren er enkel å bruke, noe som gjør en effektiv presentasjon kan være utfordrende. Hvordan lage en PPS Presentasjon: For å skape en profesjonell PowerPoint-presentasjon, lagre filen som en PowerPoint-fremvisning PPS. PPT-filen er standard format under der du vil lagre en PowerPoint-fil. Velg en plassering på datamaskinen for å lagre filen. 4. Hvordan lage en PPT Into en Video Før utgivelsen av PowerPoint 2010 ble tredjeparts programvare er nødvendig hvis du ønsket å lagre PowerPoint PPT presentasjonen som en video. PowerPoint 2010 inkluderer muligheten til å slå din presentasjon, komplett med fortellerstemme, innebygde video, musikk og overgangseffekter, inn i en Windows Media videofil. Hvordan lage en Powerpoint mal Opprette en effektiv PowerPoint-presentasjon kan være vanskelig og tidkrevende. Når du har laget en presentasjon lysbilde som er både informativ og behagelig for øyet, er det en god idé å lagre layout design som en mal.

Hvordan lage en brosjyre på Powerpoint:. Sørg for å jevne lagre brosjyre i en plassering på datamaskinen, bærbar lagringsenhet eller CD. Dette sparer arbeid, skulle oppstå et problem, for eksempel datamaskinen slås av på grunn av strømbrudd. 5. Hvis du lager en kobling til en fil på datamaskinen, og flytter PowerPoint-presentasjonen til en annen datamaskin, må du også flytte alle koblede filer. 4. Velg OK. Lage en kobling til et sted i et dokument, et nytt dokument eller en e-postadresse. Merk teksten, figuren eller bildet du vil bruke som hyperkobling.

Lær hvordan du legger til og spiller av video i PowerPoint-presentasjonen. Ved å bruke dette nettstedet godtar du at informasjonskapsler. standardvirkemåte eller kobling til en videofil som er lagret på datamaskinen. Det er praktisk å sette inn en innebygd video,. Du kan legge til en animert GIF-fil i et PowerPoint-lysbilde, akkurat som du gjør med andre bildefiler. Du kan sette inn en GIF-fil som er lagret på datamaskinen din eller i skylagring for eksempel OneDrive. Hvordan notatene ser ut i presentasjonsvisning. Når datamaskinen er koblet til en projektor og du starter lysbildefremvisningen, vil presentasjonsvisning vises på dataskjermen, mens kun lysbildene vises på projektorskjermen. Notatene vises i en rute til høyre. Teksten brytes automatisk, og et loddrett rullefelt vises hvis det er nødvendig. For eldre: Hvordan lage en ny brukerkonto på datamaskinen Hvis flere brukere skal bruke samme datamaskin, kan det være lurt å opprette en ny konto for hver person. Windows lar deg opprette flere brukerkontoer. Hver konto lagrer enkelte innstillinger og lar deg. hvordan å lage en lysbildeserie med microsoft powerpoint. Du kan velge "Fra fil" alternativ herfra til å sette inn bilder som er lagret på datamaskinen eller på en flyttbar disk. Du kan sette flere bilder på en side, eller bare holde det en til en side. to.

Hypoksisk Respirasjonssvikt Icd 10
Kosthold Med Høyt Kolesterolbehandling
Kalenderen Min 2019
Påskeliljedikt På Engelsk
Ccri Federal School Code
Dropbox Andre Alternativer
Round Mango Wood Table
1998 Fox Body Mustang
Gbp Til Jpy
Se Serien Online Eu
Gucci Guilty Absolute Eau De Parfum Spray
Sår Håndflate Nær Tommelen
Møbler For Mindre Nær Meg
V Bucks Steam
Nas Storage Raid 5
Hva Er En Benådning Av Presidenten
Gardenia Body Spray
Fibro Awareness Month
Cancer Man Scorpio Woman 2019
Donal Skehan Sjokoladekakekakeoppskrift
Komfortable Stoler For Små Rom
Disney Christmas Tour
Locust Som Bugs
Navn På Baby Girl With Meaning 2018
Andy Warhol Mick Jagger Original
Kan Jeg Sakte Koke Kyllingbryst I Ovnen
Harry Potter Gaver For Gutter
Hyggelige Og Billige Restauranter I Nærheten Av Meg
Powerpoint Template File Type
Hrt Bussrute 25
Monster High Spider Girl
Percy Jackson Datter Av Athena
Trigonometri Finne Hypotenuse
Boden Animal Print Bag
S8 Plus Funksjoner Og Spesifikasjoner
Enkle Billige Vegetariske Måltider
Kiehls Calendula Soothing Hydration Masque
2003 Mercedes C300
Årsaker Til Juvenil Diabetes Mellitus
Myk Voks For Krittmaling
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21