Pølse Og Linsesuppe Treg Komfyr :: politicsultra.com
2017 Ipl Final Venue | Nike Odyssey React Weight | Nasjonalt Stipendskjema Søk | Forklar Forskjellige Typer Myndigheter | 2019 Kia Sportage Kia Suv | Android Clear Chrome History | Apple Cider Og Bentonite Clay | Bmw E90 Telefonmontering

Hvordan lage pølse og linsesuppe

7 timer 20 min Prep: 20 minutter, Cook: 7 timer Utbytte: 8 til 10 porsjoner Vurderinger 13 Av Diana Rattray Oppdatert 12.05.17 Dele pin e-post skrive ut Spicy pølse gjør dette til en solid linsesuppe. Bruk kylling og eplepølse, andouille eller din egen favorittrøkt pølse i denne suppen. Dette gjør en stor batch suppe til en stor familie eller fest, eller fryse en batch til senere. Hva.

Når folk velger å legge kjøtt til Crock-Pot® linsesuppe, bacon, skinke, eller pølse er noen av de mest populære valgene. Kjøttet bør vanligvis være kokt på forhånd. Da blir alle ingrediensene bare kastet inn i treg komfyr, dekket, og venstre for å putre hele dagen.

Hvordan lage pølse og linsesuppe Linser er sunne, men tørt; den søte italiensk pølse i denne suppen gjør det velsmakende. Bruksanvisning Hvordan lage pølse og linsesuppe 1 I en tung stekepanne, brun de italienske pølser i olivenolje. Skjær pølsen i biter størrelse biter. 2 Skyll og. Sauerkraut og skiver epler utfyller kielbasaen i denne smakfulle, tregere komfyren. Valgfri karvefrø legger til litt konsistens og smak, og det brune sukkeret gir parabolen sin fantastiske søtsyre smak. Kielbasa er en polsk pølse som finnes i de fleste supermarkeder i USA. Den røkt pølse er vanligvis laget med biff, svinekjøtt eller kalkun.

Hvordan Cook & Hold Pølser Varm for en Fundraiser En treg komfyr tilbyr ideell måte å koke pølser og holder dem varme for pengeinnsamling hendelsen. Det pølser bli fuktig og utvikle en brunet skorpe mens matlaging i treg komfyr. Når pølser blir tilberedt på riktig temperatur for servering, bytte tre. Slice pølse i 1-tommers runder; Sett i sakte komfyr sammen med en skiver løk. bland maisstivelse med vann for å lage en pasta. Kombiner resterende ingredienser og hell over pølser og løk. Dekk og kok på lav i 6 til 8 timer; Rør i majsstivelsepasta til å tykne før servering, hvis ønskelig. Du vil finne at smaken er best hvis du lagker denne kvelden før. Neste dag, alt du trenger å gjøre er å varme det i en treg komfyr, og den vil være klar til å tjene. Hva du trenger. 1 pund bacon kutt i 1/2-tommers stykker og stekt, reserver 2 ss fett 2 pounds surkål skyllet og presset 2 pund polsk pølse røkt, kutt i 1 1/2-tommers.

Hvordan Cook & Hold Pølser Varm for en Fundraiser.

1. Spis fiber og drikk vann. Har du problemer med treg mage, er det viktig å spise fiber og drikke tilstrekkelig med vann. Fiber bidrar til at passasjen gjennom tarmen går raskere. Nyttige matvarer kan f.eks. være frukt, som pære, kiwi og banan, eller frokostblandinger, som havregryn og hvetekli. Crock-Pot® gumbo er noen form for gumbo - tradisjonelt en tykk sjømat og pølse lapskaus - som er utarbeidet i en Crock-Pot® treg komfyr. Strengt tatt må fatet være forberedt på en Crock-Pot®-branded treg komfyr for å virkelig bli vurdert Crock-Pot® gumbo. Skyll surkål; tømme og presse tørt. Legg halvparten av surkålet i en treg kokekanne. Skjær pølse i 2-tommers lengder. Sett i sakte komfyr. Fortsett å lag i sakte komfyr, epler, brunt sukker, salt og pepper. Dryss med karvefrø, hvis du bruker. Topp med resterende surkål. Legg til eplejuice. Ikke rør blandingen. Rør løk, gulrøtter, selleri, bønner, tomater, lager, pølse, timian, laurbærblad, og salvie sammen i en 4- til 5-Quart treg komfyr. Kok på lav for 6 til 8 timer. I løpet av de siste 30 minuttene av matlaging, tilsett orzo og squash og stek i 30 minutter på høy eller til du er klar til å tjene. Tilsett salt etter smak om ønskelig.

Victor Protasio Det er den fantastiske måneden Crocktober! Nei, det er ikke en stavefeil. Oktober er førsteklasses tid for å dekke grillene og bryte ut sakte komfyrer. Din prøvde og sanne crock-pot er en sikker billett til å ha en varm middag klar det andre du kommer hjem. Plassere forkokte pølse koblinger i bunnen av treg komfyr. Sett lokket på plass. Trinn 2. Snu treg komfyr til høy innstilling og la pølsene å lage mat for to timer, eller sette komfyren til lav innstilling og stek pølsene i ca fire timer. Trinn 3. Bruk tang til å fjerne pølser.

Camo Vesker Og Lommebøker
Holy Cross Croatian Church
Thomas Flip Out Sofa Target
25 Gaver Til Kjæresten På 25-årsdagen
Kjøttbrød Ved Bruk Av Bakken Tyrkia
Beste Krem ​​for Fjerning Av Kviser Og Mørk Flekker
Breaking Into Wall Street Interview Guide Pdf
Western Peckham Hotell
Fancy Fancy Jewellery
Sjelden Svart Blanding Mørk Rødvin
Kule Herre Regnstøvler
Caudalie Anti Dark Spot Serum
Hoved Jat Yamla Pagla
European Cup Final Venue
Dead Rising Fortune City
Nike Air Force 1 In Black
Beste Tilbud På Apple Macbook Air 2018
Grå Ungerom
Online Pic Editor Legg Til Tekst
Entity Framework Ebook
Moneygram Dollar Rate I Cfa
Finger Waves 2019
Oppgrader Til Student Spotify
6 Klasse Ka Math Ka Paper
Halv Dusin Rosa Roser
Galaxy Note 4 Nyeste Android-versjon
Beste Venners Høsttakkefest
Laura Geller Foundation
Den Nye Induktive Studieserien
Bobby Movie Ios 12
Balenciaga Speed ​​Trainer Svart Hvit Rød
Fordel 2 Stor Cat 6-pakke
Maida Mill Plant
Kroger Curry Ketchup
Varta Cr Aa 3v Litiumbatteri
Ermet Pekesiske Valper Til Salgs
Mattalyn 5 Drawer Gentleman's Chest
Farrah Fawcett Frisyre 2018
Lag Rundt Ansiktet Middels Hår
Beste Påvirkningsdriver For Mekanikk
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21